Νόμιμη Δημοσίευση Ισολογισμών

Η πρώτη (και οικονομικότερη) υπηρεσία δημοσίευσης ισολογισμών
σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012)


Καλέστε μας τώρα   

Σε όλα μας τα πακέτα προσφέρουμε κανονικό domain name (και όχι sub-domain)

Τί είναι το afm.gr;

To afm.gr είναι η νέα και πρωτοποριακή οn-line Υπηρεσία Δημοσίευσης Ισολογισμών. Σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ (Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Με τις 3 επιλογές που σας δίνει το afm.gr μπορείτε πλέον να δημοσιεύσετε εύκολα απλά και με τον πιο οικονομικό τρόπο τους ισολογισμούς σας. Ξεχάστε την οικονομική επιβάρυνση αλλά και τις χρονοβόρες διαδικασίες που είχατε κάθε χρόνο, και δημοσιεύστε άμεσα τον ισολογισμό σας μέσα από τα πακέτα του afm.gr

 


To afm.gr είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία της εταιρίας iGROUP ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ (www.isol.gr), η οποία προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες Internet από το 2000.

Βασικός στόχος της είναι να βοηθά τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του Internet, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Στο πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνονται εταιρίες και οργανισμοί όλων των κλάδων, μεταξύ των οποίων και οι παρακάτω:

 

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AFM.GR;